0577 - 46 23 07
menu

Wisselstift excentrisch vast/draaibaar M10x25 mm / 8x8x75 mm t.b.v. deurdikte 40 mm

  • Op voorraad
€ 3,25 Per stuk, excl. BTW

Deze vast/draaibare excentrische wisselstift heeft een vaste M10x25 mm bout van messsing en een 8x8x75 mm draaibare staal verzinkte stift. Dit maakt de stift geschikt voor de GPF deurkrukken met draaiknop t.b.v. deuren met een deurdikte van 40 mm.

Beknopte specificaties
Kleur Grijs
Materiaal Staal verzinkt
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
AG0073 Wisselstift excentrisch vast/draaibaar M10x25 mm / 8x8x75 mm t.b.v. deurdikte 40 mm -
€ 3,25 stuk

GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.