0577 - 46 23 07
menu

GPF105VRAS deurkruk op rozet

  • Op voorraad
Prijs op aanvraag

Antraciet structuur U-model 19 mm deurkruk op rozet 53x6 mm

Beknopte specificaties
Finish Antraciet
Kleur Donkergrijs
RAL kleur RAL 7021
Materiaal RVS
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
GPF105VR0100AS U-model 19 mm deurkruk op rozet 53x6 mm -
Prijs op aanvraag paar

Ons beslag in antraciet structuur is gemaakt van het basismateriaal RVS. Dit is een sterk en kwalitatief metaal. Dit product is voorzien van een antraciet gekleurde poedercoating met UV-werende laag en voelbare structuur.
Antraciet


GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.Gerelateerde producten