0577 - 46 23 07
menu

GPF1340P1 Kino deurkruk

  • Op voorraad
€ 97,39 Per paar, excl. BTW

PVD antraciet Kino deurkruk

Beknopte specificaties
Finish PVD antraciet
Kleur Donkergrijs
Materiaal RVS
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
GPF1340P1100 Kino deurkruk Download
€ 97,39 paar

GPF1340P1 Kino deurkruk met GPF1100.00P1 rozet 50x8mm PVD antraciet
€ 127,57

excl. BTW

GPF1340P1 Kino deurkruk met GPF1100.02P1 rozet 50x50x8mm PVD antraciet
€ 147,89

excl. BTW


PVD antraciet is onderdeel van het PVD-programma van GPF bouwbeslag. Op het basismateriaal van RVS wordt de finish PVD aangebracht. Dit gebeurt middels een proces van opdamping. De schitterende antracietkleur is bestand tegen weersinvloeden en intensief gebruik.
PVD antraciet

Met het interactieve concept van GPF CombiVari gaat er een designwereld voor u open! U krijgt namelijk de mogelijkheid om in drie stappen het deurbeslag van uw keuze samen te stellen. Eerst kiest u uw favoriete deurkruk, waarna u deze aanvult met een rozet of schild naar keuze. U kunt met behulp van de online GPF Wizard direct aan de slag om van deze GPF1340P1 Kino deurkruk uw persoonlijke deurbeslag te maken!
GPF Wizard

GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.Gerelateerde producten