0577 - 46 23 07
menu

GPF0550.70 Dubbel schuifdeursysteem Lanka roest

  • Tijdelijk uitverkocht
  • Uitvoeringen
€ 712,20
Per set, excl. BTW

Een schuifdeursysteem is een schitterende toevoeging voor uw interieur. Neem deze variant in een karakteristieke roestkleur! Loftdeursysteem Lanka combineert een robuuste uitstraling met een schuifsysteem van hoge kwaliteit. De rechte hangers bevestigt u op de voorzijde van de deur, zodat er een mooie loftdeurconstructie ontstaat.

Lees meer

Beknopte specificaties
Finish Roest
Kleur Bruin
Materiaal Staal
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs excl. Eenheid
GPF055070200 Dubbel schuifdeursysteem Lanka roest 200 cm -
€ 712,20 set
GPF055070400 Dubbel schuifdeursysteem Lanka roest 400 cm (2x200 cm) -
€ 1,123,66 set

GPF0550.70 Dubbel schuifdeursysteem Lanka roest met 2x GPF0586.61 softclose systeem t.b.v. schuifdeursysteem
GPF0586.61 softclose systeem t.b.v. schuifdeursysteem 2x
€ 761,70

excl. BTW

GPF0550.70 Dubbel schuifdeursysteem Lanka roest met 4x GPF0586.61 softclose systeem t.b.v. schuifdeursysteem
GPF0586.61 softclose systeem t.b.v. schuifdeursysteem 4x
€ 811,20

excl. BTW


Roest in haar mooiste vorm! De finish is op een volledig natuurlijke manier bereikt op smeedstaal. Dit product is bekleed met een sterke, in de oven gebakken beschermlaag.
Roest


Schuifdeursystemen zijn geliefd in kleine én grote woningen. De ophangsystemen hebben geen draairuimte nodig, want ze schuiven eenvoudigweg langs de muur. Een loftdeur is daarmee ook een geschikte optie voor studentenwoningen of kleine ruimtes in een woning. Daarnaast komt deze alleskunner tot zijn recht als schuifdeurkast of kastenwand en met zijn unieke uitstraling steelt het schuifdeursysteem de show!

Karakteristiek roest
Weet u al waar u hem zou plaatsen, dit robuuste, roestkleurige schuifsysteem? De unieke kleur brengt karakter en valt in het oog door zijn opvallende montage op de deur. Naast een industriële ruimte, is het roestkleurige product ook heel geschikt voor moderne of brocante interieurs. Schuifdeursysteem Lanka heeft rechte hangers die op de voorzijde van de deur gemonteerd worden. Middels rails in dezelfde kleur vervoert hij uw deur probleemloos van de ene naar de andere zijde.

Alles in huis met een volledige schuifdeurset
Dit schuifdeursysteem is een volledige set, compleet met bevestigingsmiddelen en toebehoren. Het grote voordeel hiervan? U weet zeker dat u alle benodigde onderdelen bij de hand heeft wanneer u het schuifdeursysteem gaat monteren. Wel zo’n prettig idee! U kunt uw set uitbreiden met een softclose systeem (dat uw deur zachtjes opvangt en naar het einde van de rail begeleidt). Bij een normaal systeem wordt de softclose bevestigd op de muur, ter hoogte van het einde van de rail. De achterste rail van dit dubbele hangsysteem kan ook op deze manier uitgevoerd worden. Bij de voorste rail van een dubbel ophangsysteem is dit echter niet mogelijk, omdat deze te ver van de muur hangt. In dit geval wordt het softclose systeem gemonteerd op het koppelstuk. Als u aan één zijde van uw deur een softclose systeem wilt, dan heeft u twee koppelstukken en één softclose nodig voor de voorste rail en één softclose voor de achterste rail. Als u aan beide zijdes van de deur een softclose wilt bevestigen, dan heeft u vier koppelstukken en vier softclose systemen nodig. Twee softclose systemen worden geplaatst op het koppelstuk van de voorste rail en twee softclosesystemen worden bevestigd aan de muur, horend bij de achterste rail.

De volledige set onderdelen van dit loftdeur schuifdeursysteem
- Vier gelagerde, stalen hangers die met kogellagers over de schuifdeurrails lopen en aan de onderkant gemonteerd worden aan de deur;
- Speciale beugels voor de wandmontage;
- Twee stalen rails voor de geleiding van de hangers;
- Vier stalen deurstoppers die voorkomen dat uw deuren van de rails glijden;
- Afstandhouders voor de rail, zodat deze op constante afstand van de muur verwijderd is;
- Twee kleine schuifdeur vloergeleiders die uw deur aan de onderkant begeleiden en zorgen voor stabiel gebruik;
- Vier keer een anti-jump, zodat wordt voorkomen dat de onderkant van de deur uitzwaait;
- Schroeven en pluggen die u zowel voor hout als beton kunt gebruiken.

Wilt u een schuifdeursysteem op maat laten maken? Ook dat kan! De stalen rail is verkrijgbaar in uw gewenste maat. Houd er rekening mee dat dit loftdeursysteem een deur van maximaal 125 kilogram kan dragen. Het schuifdeursysteem is ontwikkeld voor een deurdikte van 4 cm. Heeft u een dikkere deur, dan is ophanging mogelijk wanneer u een uitsparing freest in de deur.

GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.Gerelateerde producten