0577 - 46 23 07
menu

ARVI product biedt marketing op maat

In een gedeelte van ons karakteristieke pand ‘Anastasius’ heeft marketingbureau ARVI product haar intrek genomen. Het communicatiebedrijf is gespecialiseerd in de creatie van content, design en webtoepassingen. ARVI structureert, focust en voegt marketing- en weboplossingen toe aan de bedrijfsmarketing van haar klanten. Voor Ten Hulscher realiseert ARVI onder andere de vormgeving en het onderhoud van de website, de nieuwsbrieven en uitingen op sociale media. Bovendien stond het bedrijf aan de wieg van het unieke Flexible Sales System van Ten Hulscher.

ARVI product: specialist én van alle markten thuis

De teamleden van ARVI product hebben elk hun eigen specialisme. Zo zijn er webdevelopers aanwezig die een perfecte koppeling maken tussen de wensen van klanten en hun bedrijfswebsite of -webshop. Getalenteerde grafisch vormgevers zorgen voor unieke beelden en de beste opmaak voor onder andere verkoopdisplays en informatiepagina’s. Omdat beeld uiteindelijk niet zonder tekst kan, wordt het team gecompleteerd met een content schrijver. Bij elkaar levert ARVI product het totaalplaatje dat elk bedrijf naar een hoger plan tilt. Hun marketinguitingen zijn onder andere terug te zien in websites en webshops, nieuwbrieven, (online) brochures, magazines en volledige huisstijlen.

Persoonlijke ondersteuning voor Ten Hulscher

Als Ten Hulscher zijn we blij met de samenwerking met ARVI product. Zij bieden passende promotie voor elk gewenst doel en haken in op de trends van dit moment. Zo worden de nieuwste toepassingen en innovatieve marketingoplossingen geboden: essentieel om de concurrentie voortdurend een stap voor te blijven. Om de verkoop bij u als dealer te vergroten, denkt ARVI product mee bij de realisatie van advertenties, flyers en website gerelateerde koppelingen.

Ontwikkeling van het Flexible Sales System

Het uitzoeken van deurbeslag vraagt om het maken van keuzes. Veel keuzes. Het laatste wat u daarbij nodig heeft, is de afleiding van overbodige producten die niet uw smaak zijn. ARVI product ontwikkelde daarom samen met Ten Hulscher een uniek ‘Flexible Sales System’. Dit verkoopsysteem werpt al jaren zijn vruchten af en is een geliefde verkooptechniek van onze dealers. Het doel? Uw persoonlijke keuze voorop stellen bij de aanschaf van het deurbeslag dat perfect bij u past, zonder de ruis van deurkrukken die niet aan uw wensen voldoen. Uit het ruime assortiment van Ten Hulscher kiest u een aantal deurkrukken die voldoen aan uw eisen en smaak. Door deze apart van het overige assortiment te plaatsen en met een kop koffie rustig te bekijken, minimaliseert u uw opties en komt u stapsgewijs uit bij het perfecte deurbeslag van uw keuze.

Bekijk de website van ARVI product