0577 - 46 23 07
menu
Anastasius Grand Café

Ontdek de kunst van het genieten in Anastasius Grand Café

Boven een kop koffie komen werelden samen! Die gedachte was de drijfveer achter de realisatie van Anastasius Grand Café. De ideale plek om tot rust te komen en uw bezoek aan onze showroom culinair te starten of af te sluiten. Ook wanneer u op doorreis bent of simpelweg op zoek naar een sfeervolle locatie om te lunchen, bent u bij Anastasius aan het juiste adres.

De roots van Anastasius

Ons pand Anastasius is een voormalig familiehotel. Toen wij er in 1999 introkken met Ten Hulscher bv, bleven een aantal van de hotelkamers intact. Veel bekenden uit de wereld van het hang- en sluitwerk brachten in de beginjaren een bezoek aan onze showroom en combineerden dit met een verblijf in het hotel. Met de uitbreiding van ons Ten Hulscher-team werden de hotelkamers omgebouwd tot kantoorruimtes. De behoefte aan een gastvrij onthaal en klantvriendelijk verkoopconcept bleven en resulteerden in het Flexible Sales System en GPF CombiVari. Zelf deurbeslag samenstellen volgens een interactief trechterprincipe maakt van de eindgebruiker een designer an sich! We introduceerden de ‘kunst van het openen en sluiten’. Ons motto: verhef de deurkruk tot een kunstobject, want een goedgekozen exemplaar heeft absoluut die potentie.

De kunst van het genieten

Uit de kernwoorden klantvriendelijkheid, gastvrijheid en comfort rolde het idee van een koffiebar in ons pand aan de rand van Garderen. Een volledig nieuwe horecakeuken, nieuwe toiletten, een herindeling van de showroom… alles draagt bij aan een fantastische beleving wanneer u binnenstapt bij Anastasius. Uiteraard zijn de deuren van onze koffiebar ook geopend voor gasten die enkel iets willen eten of drinken. Smaakvol gekozen deurkrukken aan de wand laten de producten (letterlijk!) van een heel andere kant zien. De krukken worden verfijnde kunstobjecten die sfeer geven in de koffiebar. We nodigen u van harte uit om onze ‘kunst van het genieten’ zelf te ontdekken!

Bezoek ons Restaurant in Garderen