0577 - 46 23 07
menu
Showroom Ten Hulscher Anastasius

Verkoop

Voor de verkoop van onze producten staat een deskundig team voor u ter beschikking. Zij opereren vanuit het karakteristieke pand ‘Anastasius’ in Garderen en bieden service aan zowel zakelijke relaties als particulieren. Lees op deze pagina alles over verkoop door ons bedrijf. Heeft u na het lezen nog vragen? Schroom niet om deze via de diverse contactmogelijkheden aan ons te stellen!

Een gespecialiseerd verkoopteam staat tot uw dienst

Het verkoopteam van Ten Hulscher bestaat uit diverse verkopers binnen- en buitendienst. Dankzij een interne opleiding hebben deze vakmensen een enorme kennis van zaken en zijn ze u graag van dienst. Doordat elke medewerker deelneemt aan het ontwikkelingsmodel en uitdagingen durft aan te gaan, ontstaat een prettige sfeer en een passie voor de verkoop van bouwbeslag. Onze medewerkers zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Karakteristieke locatie Design Gallery

Het pand waarin wij gehuisvest zijn, is er één uit duizenden. Het prachtige oud familiehotel Anastasius in Garderen vormt het decor voor een scala aan deur-, raam- en meubelbeslag. In het pand is naast het verkoopteam en het magazijn van ons bedrijf, ook de Design Gallery gevestigd. In deze showroom vindt u alles van de collecties van GPF bouwbeslag, Kirkpatrick en Mandelli. Kom langs om de producten te bekijken en om middels de GPF CombiVari-verkoopdisplay te ervaren hoe het is om zelf uw deurbeslag samen te stellen. De openingstijden van de Design Gallery vindt u hier , maar uiteraard is het mogelijk om buiten deze tijden een afspraak te maken.

Showroom Ten Hulscher binnen

Passende oplossingen voor de particulier

Als particuliere klant kunt u uw favoriete beslag of accessoires op verschillende manieren bestellen. Zo kunt u één van de honderden dealers bezoeken, die verspreid over heel Nederland (een deel van) onze collectie in hun showroom etaleren. Een andere optie is om direct online uw producten te bestellen, via de webshops van Cubic Colors. Daar vindt u alle beslagen die wij verkopen, aangevuld met extra producten en accessoires voor hang- en sluitwerk. Ook voor uw online aankopen geldt dat u altijd het gemak heeft van een dealer bij u in de buurt, omdat deze tijdens het bestelproces aan u gekoppeld wordt.

Zakelijke relaties

Bent u een zakelijke klant of dealer van het beslag van Ten Hulscher? Dan is het mogelijk om een zakelijk account aan te vragen. Daarmee krijgt u via pro.tenhulscher.nl snelle toegang tot onze collectie en de aanwezige voorraad. Bovendien kunt u met dit zakelijke account direct producten bestellen via onze website. Bent u als ijzervakhandel, groothandel, deurspeciaalzaak of doe-het-zelf firma geïnteresseerd in een samenwerking met ons? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.