0577 - 46 23 07
menu

Onderneming

Geschiedenis Anastasius

Van eenvoudig pension tot moderne Design Gallery
Het gebouw Anastasius waarin Ten Hulscher bv, deurbeslag.nl en ARVI product bv zijn ondergebracht, was tot oktober 1999 een eenvoudig familiehotel. Ooit was het het middelpunt van een landgoed met een grootte van ongeveer 6 hectare. In 1909 bouwde een hoogleraar theologie uit Leiden er een kleine villa die de naam Anastasius kreeg, naar Anastasius Veluanus, de Veluwse kerkhervormer. Een kleine 25 jaar later, in 1933, stichtte een nieuwe bewoonster voor de eerste maal een eenvoudig pension in de villa. De naam Anastasius bleef bestaan. Sindsdien is het pand langzaam uitgegroeid tot een familiehotel.

Eind september 1999 sloot hotel/restaurant Anastasius haar poorten. Niet veel later ontfermden Gerard en Ariea ten Hulscher zich over het pand. Hun bedrijven: Ten Hulscher bv, deurbeslag.nl en ARVI product bv, waren tot dan toe op verschillende locaties gevestigd. Na een grondige verbouwing werden de bedrijven gezamenlijk in Anastasius ondergebracht om maximaal van elkaars expertise te kunnen profiteren.

De Onderneming

Cultuur
Van groot belang is de cultuur binnen een bedrijf. Binnen Ten Hulscher bv heerst een open en een elkaar ondersteunende cultuur. De opbouw in de organisatie heeft een vlakke structuur. Heel belangrijk, want Ten Hulscher wil het bedrijf flexibel houden, dit wordt onderstreept door het ontwikkelingsmodel. Het bevorderen van "creative thinking" is een must. De werknemers bij Ten Hulscher zijn deskundig en toegewijd, een sterkte als concurrerende factor in de markt.

De bedrijfsactiviteiten richten zich op groei, waarbij het doel een veilige en uitdagende bedrijfsatmosfeer te creëren lukt. De duidelijke doelstellingen zijn bepalend voor de bedrijfsactiviteiten.

Het personeel krijgt uitgebreide vrijheid om hun werkzaamheden cq. plichten te doen in overeenstemming met de verantwoordelijkheden die elke functie met zich meebrengt. Binnen Ten Hulscher is alles gebaseerd op groepswerk met in achtneming van de regels. De individuele en gezamenlijke verantwoordelijkheid is even belangrijk. Wij gaan gezamenlijk voor een 8+.

Passie
Wat maakt Ten Hulscher zo bijzonder? De passie voor de verkoop van bouwbeslag. Ten Hulscher biedt de diverse afnemers hang- en sluitwerk aan in verschillende segmenten. Kwalitatief hoogstaand en functioneel voor verschillende lifestyle groepen. In ons Flexible Sales System staat de visie op verkoop centraal en geeft de klant keuzemogelijkheden en is dus interactief. Een begrip dat steeds actueler wordt en dat Ten Hulscher al sinds de oprichting in 1996 in praktijk brengt.

Echt en eerlijk
Alle bedrijven die producten van Ten Hulscher verkopen moeten duidelijk worden geïdentificeerd met de kernwaarden van Ten Hulscher.

De waarden en normen
De ethiek betekent eerbiediging van de verschillende culturen en mensen. Een ieder dient zich altijd van zijn verantwoordelijkheden bewust te zijn.

Strategie
- Het in stand houden en bewaken van kwalitatief goede producten in samenhang met design is een factor van betekenis en voor een goede plaats in de markt een must.
- Het ontwikkelen van producten die passen in ons core business concept.
- Het verbreden en uitbouwen van distributie kanalen, die de merken van Ten Hulscher in de markt zetten.
- De gemeenschappelijke cultuur binnen Ten Hulscher is er een van het ontwikkelingsmodel, elke medewerker geeft zichzelf ontwikkelingskansen en durft uitdagingen aan te gaan.
- Verantwoordelijkheid dragen in het nastreven van de doelstellingen in samenhang met enthousiasme en plicht.

Visie
De visie van Ten Hulscher bv is gebaseerd op ons Flexible Sales System, de rode draad in ons bedrijf. Met ons jonge team, deskundig en prestatiegericht, bouwen we aan een sterke relatie met bestaande klanten en prospects.

Betrouwbaarheid staat hoog in ons vaandel en onze producten zijn geïnspireerd op design, wat het leven van alle dag de juiste grip geeft. Het hebben van onze producten getuigt van goede smaak, het verkopen ervan is een passie.