0577 - 46 23 07
menu
Let op! Onze showroom is op afspraak op de volgende tijden geopend: Maandag t/m vrijdag: 14.00 - 17.00 uur Zaterdag: Op afspraak

Showroom

Uw deurbeslag is uw persoonlijke keuze. De juiste deurkruk draagt bij aan de sfeer van uw interieur en toont oog voor detail. Toch kan het een flinke klus zijn om de beste artikelen voor uw woning uit te zoeken. We bieden u daarom graag een helpende hand en passend advies in onze showroom in Garderen en in de showrooms van onze dealers. U bent van harte welkom!

deurbeslag showroom algemeen
champagne blend hipi deux
champagne blend deurklink
deurbeslag showroom anastasius
urban jungle deurklink
deurgrepen zwart
lamp deurbeslag cafe
ces easy cilinderslot
wit deurbeslag
terras anastasius tent

Combineer je bezoek met Anastasius Grand Café

Boven een kop koffie komen werelden samen! Dit was de drijfveer achter ons eigen Anastasius Grand Café. Een heerlijke plek middenin het groen om tot rust te komen en jouw bezoek aan onze showroom culinair te starten of af te sluiten. Of proost samen op een geslaagde aankoop!

Naar Anastasius.nl

Anastasius

Heerlijke coffee, food en drinks
www.anastasius.nl

Locatie showroom

Anastasius / deurbeslag.nl
Speulderweg 38-40
3886 LB Garderen

Kom langs bij de showroom

Naast een goede kwaliteit, is de vorm en uitstraling van uw deurkruk bepalend voor een ruimte. In onze showroom krijgt u de mogelijkheid om elke deurkruk te bekijken, voelen en in de hand te houden. Ons professionele en enthousiaste verkoopteam heeft volop kennis van zaken en helpt u graag bij uw keuze voor het perfecte deurbeslag. Immers: uw deurklink houdt u vaker in de hand dan de afstandsbediening van uw tv! Het is dus logisch dat u tijd steekt in de aanschaf ervan! Vergelijk het met de koop van een auto: deze schaft u toch pas aan na het maken van een proefrit? Ook bij een deurkruk is het van belang dat u weet hoe deze in de hand ligt en of hij aansluit bij uw woonwensen.

Reserveren (verplicht)

Wanneer schikt het?

Laat je koffie niet koud worden

Ben je geïnteresseerd in het bezoeken van onze showroom in Garderen? Gun jezelf de tijd voor goed advies en beleef het deurbeslag zelf. Je bent tijdens openingstijden altijd welkom in ons pand (dus ook zonder dit vooraf aan ons te melden), maar een afspraak maken werkt voor jou en ons makkelijker. Zo weet jij zeker dat we alle tijd voor je hebben en dat er een warme kop koffie voor je klaarstaat in ons gezellige Grand Café Anastasius. Vul het reserveringsformulier in en we ontmoeten je graag op de afgesproken dag en tijd!

koffie dark blend deurklink

Vóór je bezoek aan de showroom

Wil je vóór jouw bezoek contact met ons opnemen of heb je nog een extra vraag? Wij zijn er voor je! In sommige gevallen is het verstandig om van tevoren te checken of het product waar jij naar op zoek bent, te bekijken is. Het 'op voorraad'-icoon betekent namelijk helaas niet dat al deze producten ook daadwerkelijk te zien zijn in de showroom. Je vindt op onze contactpagina alle manieren waarop je ons kunt bereiken. We horen graag van je!

Tot ziens in onze showroom in Garderen!

Bellen: 0577 - 46 21 98 Stuur een e-mail