0577 - 46 23 07
menu

Geef uw voordeur een make-over

2 mei 2022 Tags: Veiligheidsbeslag, voordeurbeslag

Het buitenseizoen is weer begonnen. De tuin komt tot bloei, vogels maken nesten en de zon krijgt een steeds grotere rol. Waar de één volop aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak, is dit voor de ander het uitgelezen seizoen om het huis op te knappen of te vernieuwen. Kijk ook eens naar uw entree: kan uw voordeur wel een metamorfose gebruiken? Maak hem mooier én veiliger met ons voordeurbeslag en verander direct het gehele aangezicht van uw woning. Zo is uw huis helemaal klaar voor de zomer!

Sfeerafbeelding RVS voordeurbeslag

Combineren en variëren met veiligheidsbeslag 

Onder de verzamelnaam ‘Voordeurbeslag’ vallen een groot aantal producten. Grofweg kunnen we deze onderverdelen in een groep praktische producten die u bij een voordeur verwacht (de deurbel, een huisnummer, een brievenbus) en een groep veilige producten (veiligheidsbeslag). Combineert u beide, dan geniet u optimaal van praktische gemak, veiligheid en een mooie uitstraling. Alle producten voor de voordeur zijn verkrijgbaar in uiteenlopende stijlen en kleuren. Voor een moderne, industriële look is zwart voordeurbeslag een goede optie. Gaat u liever voor warmere tinten? Kies dan producten uit de bijzondere Anastasius Collectie of gemaakt van PVD. Hoogwaardig voordeurbeslag voor mensen die iets anders willen dan zwart of RVS. Welke stijl u ook kiest: de finishes kunnen naast de voordeur ook op binnendeuren en ramen geplaatst worden. Zo vormt het beslag een rode draad door de hele woning!

Voordeur veilig maken 

Veiligheidsbeslag bewijst zich keer op keer, omdat het voor inbraakvertraging zorgt en bovendien preventief werkt. U kunt kiezen voor veiligheidsschilden of veiligheidsrozetten, desgewenst met of zonder kerntrekbeveiliging. Kerntrekbeveiliging zorgt ervoor dat de kern van uw profielcilinder extra beschermd is, zodat deze in principe niet uitgeboord kan worden. Een kleine aanpassing die het comfort en de veiligheid van uw voordeur nog verder verhoogt!

Ontdek ons voordeurbeslag