0577 - 46 23 07
menu

GPF projectbeslag programma uitgebreid

21 mei 2015 Tags: Uitbreiding, Brochure

GPF-Project-groot

Het programma projectbeslag van het merk GPF bouwbeslag is uitgebreid. In de brochure staan de nieuwste producten met een specifieke woning- en utiliteitsbouw toepassing.

AFB5_Brochure
Bekijk de brochure online

Uitgebreid programma projectbeslag


Het programma bevat naast projectdeurkrukken (conform EN 1906/3), welke vast draaibaar geveerd op rozet zijn gemonteerd, ook projectsloten, sluitplaten, projectpaumelles en projectscharnieren. 
Een aantal producten hebben unieke eigenschappen en het zijn stuk voor stuk kwalitatief zeer hoogwaardige producten.

GPF-Project-Extra1
Projectpaumelles

10 jaar functionaliteitsgarantie


Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van de producten uit ons projectprogramma geven wij 10 jaar functionaliteitsgarantie. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

GPF-Project-Extra2
Projectscharnieren

Keuzevrijheid met GPF CombiVari


Dit projectprogramma geeft met het GPF CombiVari concept volledige keuzevrijheid in: modellen, prijsniveau en uitvoering. Wij hebben een aantal veel verkochte combinaties afgebeeld met vast-draaibare projectdeurkrukken in 3 modellen, daarnaast is meer mogelijk met GPF CombiVari. Bekijk hiervoor de overige brochures op: www.tenhulscher.nl

GPF-Project-Extra3
Compleet programma veiligheidsbeslag SKG***

Advies


Graag voorzien wij u van een compleet en goed advies, hiermee maakt u de juiste keuze en werkt u kostenbesparend. Ook voor het maken van een calculatie of het nalopen van uw hang- en sluitwerk lijsten zijn wij u van dienst. Met GPF bouwbeslag onderscheidt u zich ten opzichte van anderen.

Neem contact met onze projectadviseur om de mogelijkheden te bespreken.