0577 - 46 23 07
menu

Invited Smart Lock kleurt uw dag

27 oktober 2016 Tags: Invited, Smart Lock, cover

Om elektronische apparaten te beschermen, is er een keur aan beschermhoezen en covers op de markt gebracht. Eén voor uw smartphone, één voor uw tablet… en één voor uw Smart Lock! Invited speelt op een leuke manier in op de trend en komt met kleurrijke covers voor hun elektronische sloten.

covers-invited

Roze, blauw, groen… voor welke kleur gaat u?

Invited heeft een vrolijk palet aan kleuren uit de kast getrokken om uw Invited Smart Lock op te fleuren. Naast knalkleurtjes zoals roze, blauw en groen zijn er ook wat neutralere kleuren in de collectie opgenomen. Denk daarbij aan antraciet, koper, wit en taupe. Zo kunt u de staalkleur van de Invited regelmatig afwisselen met een andere tint. Kies er bijvoorbeeld één die past bij uw deurbeslag – of laat uw elektronische deurslot een opvallende eyecatcher zijn in de hal. Want… wie houdt er niet van wat kleur op de deur?

Onze favoriet: antraciet!

De Invited Smart Lock in stoer antraciet gooit hoge ogen. De bijzondere kleur brengt sfeer op menig deur, doordat hij charmant is en rust uitstraalt. In onze webshop bestel je eenvoudig een elektronisch slot in deze uitgesproken kleur. Heb je al een Invited aan je voordeur maar zou je graag voor de kleur antraciet gaan? Geen probleem! Met de nieuwe covers van Invited krijgt uw smart lock binnen no-time een nieuw, fleurig jasje.

covers-invited-antraciet