0577 - 46 23 07
menu

Modern zwart deur-, raam- en meubelbeslag

16 april 2015 Tags: gpf bouwbeslag, zwartwit

GPF-ZWART-groot

Speciaal geselecteerde RVS producten van GPF bouwbeslag zijn voorzien van een sterke poedercoating in zwart met een voelbare structuur. Het assortiment bestaat uit deurbeslag, raambeslag, veiligheidsbeslag én meubelbeslag.

Bekijk het zwart assortiment

Maximale keuzevrijheid

Met het GPF CombiVari concept heeft u volledige keuzevrijheid in het samenstellen van deurbeslag, veiligheidsbeslag en raambeslag. In drie stappen stelt u een unieke set samen. Alle GPF deurkrukken passen op alle rozetten en schilden.

Ook raambeslag is in zwart verkrijgbaar, zoals raamsluitingen en afsluitbaar draaikiepbeslag SKG***. Uniek! U kiest zelf het model raamkruk. Resultaat: de stijl van het raambeslag sluit naadloos aan bij het deurbeslag.

GPF-ZWART-Extra1

Maximale veiligheid SKG***

Naast raambeslag dat voldoet aan de hoogste inbraakwerende eisen zijn er de zwarte veiligheidsrozetten met en zonder kerntrekbeveiliging om uw buitendeuren de inbraakbeveiliging te geven die u wenst. Mooi in combinatie met een zwarte voordeurknop en bijpassende briefplaat.

Maximaal resultaat

Ontdek de lifestyle Modern zelfbewust. Meubelstukken leven op met een meubelgreep of -knop in zwart. Het gehele zwart assortiment is opvallend modern in een bijzonder jasje.

Bekijk de brochure GPF ZwartWit