0577 - 46 23 07
menu

Werken bij Ten Hulscher bv

Enthousiasme, passie voor het werk en altijd oog hebben voor de klant: dát kenmerkt Ten Hulscher bv. Zijn dit kernwaarden waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Dan zijn wij op zoek naar jou! De laatste jaren zijn we als bedrijf ontzettend hard gegroeid en dus zoeken we geregeld naar versterking. Reageer op één van onze vacatures en wie weet versterk jij binnenkort wel ons gezellige en gedreven team.

In welke functie ga jij uitblinken?

Elke afdeling vraagt zijn eigen expertise en de werkzaamheden zijn heel divers. Hieronder zie je de vacatures die momenteel beschikbaar zijn.

Vacatures Anastasius Grand Café

Het sfeervolle Anastasius Grand Café is onderdeel van Ten Hulscher en ook in de horeca kunnen we geregeld nieuwe medewerkers gebruiken. Wanneer we openstaande vacatures hebben, zie je die hieronder.

Ten Hulscher bv: gezellig bedrijf met hecht team

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je kunt verwachten als je bij Ten Hulscher bv komt te werken, want openheid en eerlijkheid staan hoog in het vaandel. Dat geldt ook voor kennis, service, professionaliteit en klantgerichtheid. Dit kunnen we natuurlijk niet bereiken zonder ons toegewijde team, dat elke werkdag iets moois neerzet met elkaar. Humor en gezelligheid zijn daarbij minstens zo belangrijk, want die factoren zien wij als onmisbaar voor het bereiken van succes!

Aan de slag in het midden van de natuur!

Als de zon even schijnt zijn wij snel buiten te vinden op het terras tijdens de pauze. Hier kun je midden in de natuur genieten van een kop koffie of een lekker gerecht. Daarnaast is ons pand gelegen naast het Speulderbos en op minder dan 1 kom kun je over de heide een wandeling maken. :)

Maak kennis met de bedrijfsdieren!

Scott en Jans, aangenaam.
Scott

Scott

Met pure enthousiasme vliegt Scott je tegemoet, deze Border Collie houdt wel van een knuffelpartij!

Jans

Jans

Dit madammeke loopt al jaren bij ons rond, ze is een kleine diva die je heel specifiek moet aaien. Op het kopje aaien is heel fijn, maar op het buikje liever niet! :)

Wat bieden wij?

Even alles voor je op een rijtje.

  • Prachtige natuur rondom ons pand
  • Fijne werkomgeving
  • De beste koffie van Cook & Boon
  • Eigen Grand Café voor heerlijk eten.
  • Een werkplek met fantastisch uitzicht
  • Open sfeer
  • Heerlijk wandelen door het bos of over de heide
  • Spot de eekhoorns in de bomen.

Onze cultuur

Open sollicitatie? Dat kan ook!

Heb je kennis en vaardigheid met betrekking tot hang- en sluitwerk, online technieken of servicegerichtheid en werk je graag bij een professioneel en gezellig bedrijf? Als je denkt een aanwinst te zijn voor ons team, stuur dan een open sollicitatie – in de vorm van jouw motivatie en cv – naar directie@tenhulscher.nl. We zijn erg benieuwd naar je!