0577 - 46 23 07
menu

GPF0554.61 Dubbel schuifdeursysteem Nuoli zwart

  • Op voorraad
  • Uitvoeringen
€ 351,56
Per set, excl. BTW

Een schot in de roos, dit sfeervolle schuifdeursysteem met de naam Nuoli. De karakteristieke, zwarte pijlen van de hangers monteert u op een schuifdeur of barndeur. Het schuifdeursysteem is opvallend, maar door de vorm van de hangers ook rank.

Lees meer

Beknopte specificaties
Finish Zwart
Kleur Zwart
RAL kleur RAL 9005
Materiaal Staal verzinkt
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs excl. Eenheid
GPF055461150 Dubbel schuifdeursysteem Nuoli zwart 150 cm -
€ 351,56 set
GPF055461170 Dubbel schuifdeursysteem Nuoli zwart 170cm -
€ 359,82 set
GPF055461183 Dubbel schuifdeursysteem Nuoli zwart 183 cm -
€ 368,08 set
GPF055461200 Dubbel schuifdeursysteem Nuoli zwart 200 cm -
€ 408,50 set
GPF055461220 Dubbel schuifdeursysteem Nuoli zwart 220 cm -
€ 416,76 set
GPF055461300 Dubbel schuifdeursysteem Nuoli zwart 300 cm (2x150 cm) -
€ 559,38 set
GPF055461400 Dubbel schuifdeursysteem Nuoli zwart 400 cm (2x200 cm) -
€ 673,26 set

GPF0554.61 Dubbel schuifdeursysteem Nuoli zwart met 2x GPF0586.61 softclose systeem t.b.v. schuifdeursysteem
GPF0586.61 softclose systeem t.b.v. schuifdeursysteem 2x
€ 401,06

excl. BTW

GPF0554.61 Dubbel schuifdeursysteem Nuoli zwart met 4x GPF0586.61 softclose systeem t.b.v. schuifdeursysteem
GPF0586.61 softclose systeem t.b.v. schuifdeursysteem 4x
€ 450,56

excl. BTW


Zwart kan altijd! De zwarte structuur wordt aangebracht op verzinkt staal. De levendige kleur op dit product blijft optimaal behouden door de hoge kwaliteit poedercoating met UV-wering en voelbare structuur.
Zwart


Schuifdeursystemen zijn geliefd in kleine én grote woningen. De ophangsystemen hebben geen draairuimte nodig, want ze schuiven eenvoudigweg langs de muur. Een loftdeur is daarmee ook een geschikte optie voor studentenwoningen of kleine ruimtes in een woning. Daarnaast komt deze alleskunner tot zijn recht als schuifdeurkast of kastenwand en met zijn unieke uitstraling steelt het schuifdeursysteem de show!

Industrieel zwart
De pijlvormige Nuoli is een schot in de roos als het gaat om een verfijnde maar opvallende uitstraling. De diepzwarte kleur biedt karakter en past in nagenoeg elke woning. Naast een industriële ruimte, is het zwarte product ook heel geschikt voor moderne of brocante interieurs. De hangers van schuifdeursysteem Nuoli monteert u op de voorzijde van de deur. Middels rails in dezelfde kleur vervoert hij uw deur probleemloos van de ene naar de andere zijde.

Alles in huis met een volledige schuifdeurset
Dit schuifdeursysteem is een volledige set, compleet met bevestigingsmiddelen en toebehoren. Het grote voordeel hiervan? U weet zeker dat u alle benodigde onderdelen bij de hand heeft wanneer u het schuifdeursysteem gaat monteren. Wel zo’n prettig idee! Bij de uitvoeringen vindt u verschillende maten, zodat u het schuifrailsysteem vindt dat bij uw situatie past. U kunt uw set uitbreiden met een softclose systeem (dat uw deur zachtjes opvangt en naar het einde van de rail begeleidt). Bij een normaal systeem wordt de softclose bevestigd op de muur, ter hoogte van het einde van de rail. De achterste rail van dit dubbele hangsysteem kan ook op deze manier uitgevoerd worden. Bij de voorste rail van een dubbel ophangsysteem is dit echter niet mogelijk, omdat deze te ver van de muur hangt. In dit geval wordt het softclose systeem gemonteerd op het koppelstuk. Als u aan één zijde van uw deur een softclose systeem wilt, dan heeft u twee koppelstukken en één softclose nodig voor de voorste rail en één softclose voor de achterste rail. Als u aan beide zijdes van de deur een softclose wilt bevestigen, dan heeft u vier koppelstukken en vier softclose systemen nodig. Twee softclose systemen worden geplaatst op het koppelstuk van de voorste rail en twee softclosesystemen worden bevestigd aan de muur, horend bij de achterste rail.

De volledige set onderdelen van dit loftdeur schuifdeursysteem
- Vier gelagerde, stalen hangers die met kogellagers over de schuifdeurrails lopen en aan de onderkant gemonteerd worden aan de deur;
- Speciale beugels voor de wandmontage;
- Twee stalen rails voor de geleiding van de hangers;
- Vier stalen deurstoppers die voorkomen dat uw deuren van de rails glijden;
- Afstandhouders voor de rail, zodat deze op constante afstand van de muur verwijderd is;
- Twee kleine schuifdeur vloergeleiders die uw deur aan de onderkant begeleiden en zorgen voor stabiel gebruik;
- Vier keer een anti-jump, zodat wordt voorkomen dat de onderkant van de deur uitzwaait;
- Schroeven en pluggen die u zowel voor hout als beton kunt gebruiken.

Wilt u een schuifdeursysteem op maat laten maken? Ook dat kan! De stalen rail is verkrijgbaar in uw gewenste maat. Houd er rekening mee dat dit loftdeursysteem een deur van maximaal 125 kilogram kan dragen. Het schuifdeursysteem is ontwikkeld voor een deurdikte van 4 cm. Heeft u een dikkere deur, dan is ophanging mogelijk wanneer u een uitsparing freest in de deur.

GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.Gerelateerde producten