0577 - 46 23 07
menu

KP2788 deurgreep 76mm/inwendige maat

  • Op voorraad
€ 9,53 Per stuk, excl. BTW

Deze schitterende, landelijke deurgreep van Kirkpatrick is uitgevoerd in zwart smeedijzer. De inwendige maat van de handgreep is 76 mm.

Beknopte specificaties
Finish Smeedijzer zwart
Kleur Zwart
Materiaal Gietijzer
Montage-informatie
Deurgreep wordt geleverd inclusief bevestiging
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
TH6278860076 KP2788 deurgreep 76mm/inwendige maat -
€ 9,53 stuk

KP2788 deurgreep 76mm/inwendige maat met AK0900 blikje verf
€ 13,01

excl. BTW


Zwart smeedijzer is door de aantrekkelijke vormen en de diepzwarte kleur van alle tijden. Het materiaal wordt op ambachtelijke wijze gesmeed door de makers van het Engelse Kirkpatrick. Zij behoren tot één van de hoogste kwaliteit smeedijzerfabrieken in Europa. Er komt zelfs handwerk kijken bij het vervaardigen van deze unieke finish!
Smeedijzer zwart


Kirkpatrick is leverancier van smeedijzeren bouwbeslag van hoogwaardige kwaliteit. Het Engelse bedrijf opereert vanuit hun ijzergieterij in Walsall. Sinds 1855 is Kirkpatrick specialist in het vervaardigen van authentiek beslag met een landelijk karakter. De producten – van deurkruk tot duimheng en van jashaak tot espagnolet – worden geproduceerd middels de Greensand gietmethode. Lees meer.
Kirkpatrick Kirkpatrick


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.